Image

AZZURRA PIATTAFORME S.R.L.

Compania noastra a fost fondata in 2008 cu scopul de a oferi un serviciu complet si adaptabil oricarei companii de constructii. De la inceput, prioritatea noastra a fost calitatea, pentru noi este atat de important incat toate produsele din catalogul nostru au fost alese cu atentie de o echipa de specialisti cu experienta. Din acest motiv produsele noastre provin din diferite tari europene (Italia, Spania si Franta) si respecta toate cele mai noi standarde europene.
Dinamica si complexitatea pietei constructiilor ne-au inspirat sa cream o companie cu servicii de asistenta si consultanta pentru a urmari fiecare etapa a proiectelor dumneavoastra.
Betoniere, electropalane, sisteme de cofraje, masini pentru prelucrare beton si fier-beton, echipamente pentru asfaltare si sablare, masini pentru taiat orice materiale de constructii, mini-dumpers si roabe, tunuri antipraf sunt doar cateva dintre produsele noastre si aceasta varietate de produse ne permite sa va oferim cele mai potrivite si performante echipament pentru orice tip de construcție.
Avem sisteme pentru lucru la inaltime (platforme autoridicatoare, ascensoare pentru santier, schele modulare, nacele suspensate pe cabluri si macarale) de ultima generatie si foarte bine realizate care permit proiectelor dumneavoastra sa ia zbor.
In plus, avem si un catalog extins pentru organizarea și echiparea santierul dumneavoastra.
Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere. De asemenea, va putem oferi si servicii de leasing si de buy-back.

Suntem doar la un telefon distanta

Pentru echipamentele si utilajele cumparate sau inchiriate asiguram: consultanta tehnica, suport tehnic pentru proiectantii de cladiri, proiecte pentru schele, platforme si ascensoare, instruire pentru operatori, garantie, montaj si demontaj, servicii de asistenta, servicii post garantie (piese de schimb si revizii).
Avem personal calificat pentru montaj si demontaj, revizii,  operatii curente de intretinere si reparatii.